Dans Hapstap bij Partycentrum van Opstal in Tilburg

Dans Hapstap logoWelkom bij het Dans Hapstap concept! Geniet van een heerlijk verzorgd avondje uit waar u kunt genieten van schitterende shows, onbeperkt drinken, heerlijke gerechten en uiteraard de kans om zelf een dansje te wagen op onze grote dansvloer. Blijft u liever zitten om samen met uw gezelschap te praten over de nieuwste nieuwtjes uit uw leven, dan zijn de zitjes hier uitermate geschikt voor. Hieronder leggen we graag wat meer uit over deze spetterende avond vol dans, heerlijk eten en onvergeetbaar entertainment.

Wat is Dans Hapstap?

Dans Hapstap is een volledig uniek concept in de danswereld. Wij hebben de fantastische sfeer en eigenschappen van een diner-show gecombineerd met onze alom bekende Danscafé avonden. Uiteraard hebben we vervolgens nog een grote schep hier bovenop gedaan. De uitkomst van deze spannende mix is een avond vol dans, vermaak, hapjes en onbeperkt drinken! Dans Hapstap heeft overal aan gedacht. In het geval u nu verbaasd bent: u heeft het goed gelezen. Onbeperkte drank gedurende de avond terwijl uw persoonlijke serveerster heerlijk hapjes van het amuse-diner serveert. Dit alles tijdens een open dansvloer met de tunes van vroeger en nu. Om een hele dikke punt op de spreekwoordelijke I te zetten wordt er ook voor entertainment gezorgd. Denk bijvoorbeeld aan een spetterende dansshow terwijl u vanuit uw zitje geniet van een drankje en iets te eten.
​Komt u met een grote groep? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat die onverslaanbare gezelligheid ruimschoots de kans krijgt om zich volledig te ontpoppen tijdens deze volledig verzorgde avond uit. Dans Hapstap is de nieuwe bakermat voor een goed avondje uit.

​Wat houdt het aanbod in?

​Uiteraard leest u graag wat u nou eigenlijk te wachten staat tijdens een avondje Dans Hapstap. Daarom hieronder een lijstje met dingen die u mag verwachten. Let op! Houdt rekening met hevig watertanden en mogelijk kwijlen!!

 • Onbeperkt drank inclusief eigen bediening
 • 6 gangen amuse diner
 • Bottle service
 • Onweerstaanbare dansvloer met de muziek van toen en nu
 • Spetterende shows
 • Gratis taxi-service van het Besterdplein naar het partycentrum
 • Rundercarpaccio met frisse salade en truffeldressing
 • Zoet tomatensoepje met kruidenroom
 • Serranoham met in honing gemarineerde meloen
 • Gegrilde varkenshaar medaillon met een romige champignonsaus
 • Teriyaki saté met teriyaki saus, kroepoek en gedroogde uitjes
 • Amuse glaasje gevuld met romige panna cotta en rood fruit

​Hoe kan ik reserveren?

Op 10, 13 en 24 oktober zijn wij tijdens 19.00 uur en 22.00 uur geopend in Tilburg om u te ontvangen voor de reservering. U kunt op deze dagen met ons bespreken met hoeveel mensen u wilt komen, of u speciale dieet-wensen heeft die wij moeten weten en waar u wilt zitten. U kunt op onze plattegrond direct zien welke zitjes nog beschikbaar zijn. Vanwege de grote interesse raden wij u aan om niet te lang te wachten met reserveren in Tilburg.

​Wat kost deze onweerstaanbare avond?

​Een avond Dans Hapstap met entertainment, eten, onbeperkte drank en uiteraard die onmiskenbare en beroemde Van Opstal-sfeer hoeft geen rib uit het lijf te zijn. Uw volledige avond uit kost € 39.95 per persoon.
​Dit is voor de volledige avond met alles erop en eraan. Er zijn dus geen verborgen kosten die achteraf komen. Het enige dat u na het reserveren nog maar hoeft te doen is naar de partycentrum komen op 18 november.
p.s. wij adviseren om een flexibele riem om te doen 😉

Dans Hapstap aanbod
Dans Hapstap aanbod
Dans Hapstap voorkant
Dans Hapstap voorkant