Bedrijfsworkshop in Tilburg of Berkel-Enschot

Bij Partycentrum van Opstal bent u ook aan het goede adres voor een bedrijfsfeest, cursus, lezing, vergadering, workshop, presentatie of personeelsfeest. U wordt uiteraard hartelijk ontvangen met een kopje koffie, thee, cappuccino of espresso. Voor de ontvangst kunt u kiezen uit een selectie van gesorteerde gebakjes. U heeft de keuze uit 2 of 3 zalen voor uw presentatie, feest, jubileum, lezing, lecture of toespraak. Al onze zalen zijn voorzien van een microfoon en/of headset. Tijdens uw personeelsfeest kunnen uw gasten onbeperkt genieten van de drankjes van de bar.

Personeelsfeest en bedrijfsworkshop pakket

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alvast een "Personeelsfeest en bedrijfsworkshop pakket" voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op als u hier interesse in heeft. Uiteraard is het mogelijk om het pakket aan te passen naar uw wensen. Elk bedrijfsfeest is uniek, en wij kunnen hier het aanbod op aanpassen voor u.

Ontvangst personeelsfeest:

Ontvangst met koffie, thee
Selectie van gesorteerde gebakjes
Gebruik van onze zalen, inclusief licht- en geluidinstallatie
Gebruik van onze tafels, stoelen, staantafels etc.
Onbeperkt drank naar keuze

Lunch:

Soep van de dag
Gevarieerd beleg met o.a.
Boerenham, fricandeau, jong-belegen kaas
Gevarieerd brood met o.a. afbakbroodjes, wit brood, bruin brood, zachte broodjes, roggebrood, zoet brood met o.a. krentenbrood, bolus, koffiebroodjes
Bourgondische kroket
Huzarensalade en rauwkost
Stuk fruit o.a. appel en sinaasappel
Melk en jus d’orange

Afsluiting:

Einde borrel met drankjes naar keuze en borrelgarnituur
Notenmelange op tafel.

Prijs

€ 47,50 per persoon (bij minimaal 50 personen) U kunt uw evenement houden tussen 9:00 uur en 18:00 uur.
 

Uw personeelsfeest net zo uniek als uw bedrijf?

Elk bedrijf is uniek, en dat geldt ook voor uw gelegenheid. Met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van diverse soorten feesten hebben wij de middelen in huis om van uw bedrijfsworkshop of personeelsfeest een geweldig succes te maken. Ook wanneer u juist op zoek bent naar een rustige gelegenheid zoals een vergadering, workshop, lezing, cursus of presentatie zijn wij uw partner om onbezorgd uw gelegenheid uit handen te geven. Is het juist uw doel om een avond uit uw dak te gaan met de werknemers waar u zo trots op bent? Dan trekken wij alles uit de kast om u een onvergetelijke avond te bezorgen.