Bistro VOS in Berkel-Enschot

Wij heten u welkom na de vakantie

Na een onverwacht verloop van het voorjaar in 2020 genieten wij van een hard verdiende vakantie. In onze rust periode doen we nieuwe inspiratie op, creëren we nieuwe, creatieve gerechten en worden voorbereidingen getroffen voor het volgende seizoen. Vanaf 1 september heten wij u weer van harte welkom op dinsdag, woensdag en donderdag. Ondertussen wensen wij iedereen een prettige zomer, en tot binnenkort!

Het traiteur menu bij Bistro VOS
Het traiteur menu bij Bistro VOS
Bistro VOS BBQ pakket
Bistro VOS BBQ pakket

Bekijk de gerechten die Bistro VOS als traiteur aanbied en bezorgd. Wij bezorgen gratis thuis in Berkel-Enschot, en in de omstreken voor een kleine vergoeding. Deze gerechten worden vers bereidt door onze Chefkok Marc, en kunt u 4 dagen bewaren in uw koelkast. Welke gerechten we hiervoor hebben geselecteerd en wat de prijzen zijn ziet u op de afbeelding links. Bel of app anders met ons mobielnummer: 06 245 845 36 voor meer informatie.

Logo Birsto VOSOp 20 februari 2018 opende Eetcafe VOS haar feestelijke deuren! De inmiddels bekende feestlocatie van Berkel-Enschot gooit haar deuren open voor een heerlijke hap met een eerlijke prijs. En dit uiteraard onder een sfeervol muziekje op de achtergrond en die klassieke “Van Opstal” sfeer die dit familiebedrijf al 85 jaar lang de gezelligste van Tilburg en Berkel-Enschot houdt. Om beter aan te sluiten op de sfeer en ambiance van onze gezellige locatie is in 2020 besloten om de naam om te dopen naar Bistro VOS.

Hieronder krijgt u een duidelijke impressie van onze nieuwe menukaart. (klik op de afbeelding voor een grotere versie)


Traiteur Bistro VOS in Berkel-Enschot. Heerlijk thuis genieten.
Traiteur Bistro VOS in Berkel-Enschot. Heerlijk thuis genieten.
Menukaart Augustus-September
Menukaart Augustus-September

Bistro VOS

Burg. Brendersstraat 3
5056 HX Berkel-Enschot
06 – 24 58 45 36
Klik hier om direct naar Google Maps te gaan

Bistro VOS in Berkel-Enschot biedt heerlijke maaltijden voor een eerlijke prijs. Zo kunt u genieten van de gezellige sfeer die Van Opstal in Tilburg en omgeving al ruim 85 jaar de gezelligste van de regio maakt. Gezellig tafelen in een prettige sfeer met een sfeervol muziekje op de achtergrond, terwijl u geniet van maaltijden die onze chef-kok Marc met passie voor zijn vak heeft gemaakt. Ook voor grotere groepen zijn wij een ideale locatie voor een sfeervolle en informele hap gedurende de avond. Hierboven ziet u de actuele menukaart. (klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Tafeltje boeken bij Bistro VOS

Heeft u interesse om onze hapjes en onze sfeer eens te komen proeven? Dan bent u van harte welkom. De koffie staat klaar. Om ervoor te zorgen dat wij u optimaal kunnen bedienen vragen wij u om een tafel te boeken door een SMS te sturen naar: 06 – 24 58 45 36. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw tafel klaar staat wanneer u komt. Ook zonder reservering bent u van harte welkom.

Een hapje en een drankje bij Bistro VOS

Bent u op zoek naar een gezellige locatie om gedurende de avond even te ontspannen onder het genot van een heerlijk Brabantse maaltijd en een warme kop koffie? Dan is Bistro VOS de locatie in Berkel-Enschot die zich hier uitstekend voor leent. Door de warme sfeer van een modern bruin-cafe kunt u even ontkomen van de drukke dagelijkse sleur en rustig genieten van onze gezellig en informele ambiance. Naast de scherp geprijsde maaltijden kunt u genieten van een uitgebreid aanbod aan warme en koude dranken.

Pre Kerstdiner uitnodiging
Pre Kerstdiner uitnodiging

Bistro VOS is ook geschikt voor grotere groepen, feesten en partijen

Heeft u een grotere groep aan tafel-gasten? Interesse om eens met uw collega's of werknemers een heerlijk hapje te nuttigen? Ook voor grotere groepen is Bistro VOS uitermate geschikt. Voor groepen van meer dan 10 man vragen wij u vriendelijk om telefonisch een tafel te boeken. Op deze manier is het voor ons makkelijker om ervoor te zorgen dat alles in het werk is gesteld voor de optimale beleving van onze beruchte gezelligheid.

Wie is Bistro VOS?

Familie Van Opstal is al ruim 85 jaar een bekende naam in gemeente Tilburg en omgeving. Waar opa Van Opstal vele jaren geleden begon met het bieden van danslessen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een horecabedrijf dat gespecialiseerd is in sfeer, gezelligheid en vooral vermaak. In onze gezellige zalen waar doordeweeks danslessen gegeven worden, wordt in het weekend uitgebreid gefeest en gelachen. Van Opstal is in de laatste jaren ontwikkeld tot een locatie waar dans, feesten en sfeer de boventoon voert. Met het Bistro in Berkel-Enschot brengen wij onze geliefde informele en warme sfeer naar een sfeervolle cafe omgeving waar heerlijke maaltijden genuttigd kunnen worden. Ook voor grotere groepen staan wij klaar. En mocht u uitgebreidere plannen hebben, schroom dan niet om te vragen naar de mogelijkheden om een feest of partij te geven in een van onze gezellige zalen.

Openingstijden Bistro VOS en overige informatie

Bistro VOS is elke dinsdag-, woensdag- en donderdagavond geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur. Gedurende deze tijden bent u welkom voor een hapje en een drankje, wij raden ten sterkste aan om van te voren aan te geven dat u komt zodat wij uw tafel alvast klaar kunnen maken voor u. Indien u specifieke wensen heeft moet u dit tijdig aangeven vanwege de voorbereidingen die wij mogelijk moeten treffen. In onze menukaart vindt u gerechten terug welke met of zonder vlees zijn. Zo kunt u als vegatariër ook terecht bij Bistro VOS. U kunt doorgeven dat u komt door een SMS te sturen naar: 06 – 24 58 45 36.

Ons Bistro