Catering

amuseglaasjesBij het organiseren van een feest kunt u natuurlijk het eten niet vergeten. Uw gasten hebben bij ons ruimschoots genoeg te drinken, maar een hapje hoort bij het drankje. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, buffet, amuseglaasjes, tapas, sushi of gewoon een bitterbal of een bittergarnituur, de mogelijkheden bij ons zijn enorm.

Onze koks bieden u inventieve en heerlijke gerechten. De mogelijkheden die wij u daarom kunnen aanbieden zijn bijna eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een lopend buffet voor uw bruiloft, een uitgebreid diner voor een bedrijfsfeest, of een verzameling warme en koude hapjes voor uw feest. U kunt bij ons hiervoor terecht.

Bij Van Opstal zijn wij vooral trots op onze flexibiliteit, die het mogelijk maakt om de prijzen bijzonder competitief te maken. Niet alleen hanteren wij een van de laagste prijzen voor feesten, ook doen wij hard ons best om de catering voor u zo betaalbaar mogelijk te maken. Tenslotte moet een feest draaien om plezier en gelach, en geen pijnlijk gat in uw portemonnee.

Wilt u graag zelf de catering regelen? Geen probleem. U spreekt u wensen uit en wij gaan voor u aan de slag. En dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

De foto’s hieronder geven u een kleine indruk wat u van ons mag verwachten. Met enige trots willen we toevoegen dat alle foto’s gemaakt zijn in ons eigen partycentrum!