Feesten

IMG_3949Het is mogelijk om uw feest of partij bij Partycentrum Van Opstal te vieren. Wij beschikken over vier mooie, sfeervolle zalen die geschikt zijn voor ieder feest. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Wanneer u uw feest of partij door ons laat verzorgen, kunt u tijdens het voorgesprek al uw wensen kenbaar maken. Dit heeft als gevolg dat er geheel op maat gemaakte pakketten ontstaan. Onze prijzen zullen het puntje op de I zijn om de keus makkelijk te maken.

Stel u voor: u gaat trouwen en zoekt een leuke zaal. Het liefst heeft u niet te veel om handen en laat u uw trouwfeest door een betrouwbare externe partij regelen. Bij Van Opstal kan dat. U bespreekt uw wensen met ons en wij zorgen dat uw feest niet meer stuk kan. Gezellig en sociaal personeel zorgt ervoor dat uw gasten niets tekort komen. De met zorg bereide catering bezorgt uw gasten een goed gevulde maag, zodat ze na het eten heerlijk los kunnen op de muziek die de dj draait. Maar voor een bedrijfsfeest kunt u ook bij Van Opstal terecht. U zorgt dat u en uw personeel bij onze locatie dicht bij de stad arriveren en wij zorgen voor de rest. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee of iets specialers. Vervolgens gaat u de hele dag aan de slag om een leuke dans te leren, die u tijdens het feest kunt opvoeren. Natuurlijk kunt u de dag ook naar wens anders indelen. Of u heeft promotie gemaakt en wil graag in een kleine zaal onder het genot van een drankje hierbij stilstaan. Ook hiervoor bieden wij op maat gemaakte pakketten waardoor u kunt zorgen voor een spetterende aankondiging.

U leest het, of het nu om uw trouwerij, uw verjaardag of een bedrijfsfeest gaat, Van Opstal haalt het optimale uit uw feest. Door de altijd gezellige ambiance en de informele communicatie krijgt uw feest automatisch een goed verloop. Maar ook de vele mogelijkheden zorgen voor een geweldig feest. En voor die prijs hoeft u het echt niet te laten. Van Opstal beschikt over de nieuwste apparatuur en de juiste muziek om ieder feest te laten slagen. Waarom zou u verder zoeken?