Foto’s en zaalimpressie

Op deze pagina willen wij u graag wat foto’s tonen van onze zalen in ons partycentrum. Wij hebben in totaal 4 zalen die allemaal zeer verschillend zijn, via de foto’s kunt u hier meer van zien. U zult versteld staan van de hoeveelheid zaal en mogelijkheden die u voor onze prijzen kunt krijgen.

Tilburg

Grote zaal Tilburg.

Deze zaal heeft een rechthoekige vorm met een grote dansvloer in het midden. De zitjes eromheen kunnen gebruikt worden voor gasten om te gaan zitten. Indien gewenst kan 1 kant afgeschermd worden om uw gasten wat meer op de vloer te houden. De zaal beschikt over een uitgebreid audio-systeem, zaalvullende licht-apparatuur, een eigen airco-systeem, een volledig functionele bar en zijn eigen toiletruimtes. Door zorgvuldig ontwerp kunt u een compleet unieke look creëren met aankleding zoals ballonnen, slingers en andere versiering.

Toeters en Bellen Tilburg

Dit is de kleine zaal van onze locatie in Tilburg. Deze zaal is bijna vierkant van vorm en is een stuk kleiner dan de grote zaal. Deze zaal is voorzien van een volledig functionele bar, zijn eigen airco en zijn eigen toilet-ruimtes. Toeters en Bellen heeft een uitgebreide audio-installatie en is voorzien van enkele par-spots die van kleur kunnen veranderen. Deze kleinere zaal leent zich uitstekend voor feesten van 30 tot 120 personen. Mocht u ook een stukje dansvloer over willen houden, dan kunt u beter niet boven de 80 gasten uit komen. Uiteraard is het regelen van een buffet ook mogelijk in deze zaal.


Berkel-Enschot

Grote zaal Berkel-Enschot

Onze grote zaal in Berkel-Enschot zou misschien beter “de hoge zaal” genoemd kunnen worden. Met een karakteristiek hoog plafond van zo’n 6 meter geeft deze zaal een zeer ruimtelijk gevoel. De zaal is voorzien van een balkon, een buffet ruimte, onafhankelijke airco, uitgebreide audio-installatie en een hele grote dansvloer. Zoals bij al onze zalen zijn de mogelijkheden enorm met een zaal van dit formaat.

Het café Berkel-Enschot

Onze 2de zaal in Berkel-Enschot is wat kleiner dan de grote zaal, maar is nog steeds van flink formaat. Deze L-vormige zaal wordt toepasselijk “het café” genoemd. De gezellige ruimte oogt als een typisch bruin café, in een modern jasje. Verwacht hier wat intiemer met u gasten te kunnen genieten van het feest. De volledig functionele bar en uitgebreide audio-installatie helpen om uw feest compleet te maken. Ook de onafhankelijke airco en eigen toiletgroepen vindt u terug in deze zaal.Al onze zalen zijn voorzien van hun eigen airco-systeem, een uitgebreide audio installatie, een volledig functionele bar, eigen toiletruimtes en altijd toegang tot de keuken. In Berkel-Enschot hebben beide zalen zelfs hun eigen entree.