Extra’s bijboeken

Partycentrum Van Opstal uit Tilburg en Berkel-Enschot staat garant voor een geslaagd feest. Niet alleen omdat wij onze ruim 50+ jaar ervaring in elk feest stoppen, maar ook omdat wij een groot scala aan voorzieningen hebben die voor onze klanten klaar staan om gebruikt te worden. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van onze tafels, stoelen, glaswerk, apparatuur, lichten, geluid etc. En dat allemaal zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden.

Er zijn ook enkele bijzondere voorzieningen die wij speciaal voor unieke feesten en gelegenheden aanbieden, een voorbeeld hiervan lichten wij op deze pagina wat verder toe.

Thuisbreng service

Partycentrum Van Opstal beschikt over zijn eigen busvervoer. Hiermee kunnen wij uw gasten op een bepaalde locatie ophalen voor het feest begint. Ook is het mogelijk om uw gasten weer naar huis te brengen na het einde van het feest. Zo hoeven uw gasten zich geen zorgen te maken over het vervoer en komt iedereen veilig thuis. Ideaal voor gasten die slecht ter been zijn, geen eigen vervoer hebben of degene die graag een keer wat dieper in het glaasje willen kijken.

Tafeldame voor amuseglaasjes of cocktailglazen

Een feest begint bij binnenkomst, het is dus belangrijk om meteen de juiste toon te zetten. Onze tafeldame draagt een stevig rond blad waar amuseglaasjes of cocktailglazen op gezet kunnen worden. Zo kunt u uw gasten direct bij binnenkomst laten voorzien van een feestelijk glas champagne, en/of juist wat later op de avond heerlijke amuseglaasjes laten uitserveren met kleine hapjes. De tafeldame is uniek, leuk en zet bij binnenkomst meteen de juiste toon voor uw feest.

Lampionnen met verlichting

Sfeer bereik je deels met aankleding. Zo kunnen we werken met slingers en kleine ornamenten op tafel. Een optie die het laatste jaar explosief gegroeid is in populariteit zijn de verlichte lampionnen. Deze lampionnen hangen wij aan het plafond en hebben feestelijke kleuren met eigen verlichting. Met deze toevoeging lijkt het net of er een zee aan kleine lampionnen in de lucht boven het hoofd van uw gasten zweeft. Een sfeervolle en unieke toevoeging die door bijna al onze gasten gekozen wordt.

Ballon decoraties

Alhoewel de binnenkant van een zaal vaak uitgebreid aangepakt wordt, worden de versieringen buiten nog weleens overgeslagen. Toch geeft dit meteen een goed beeld van de sfeer die men binnen zal aantreffen. Ballon decoratie is beschikbaar in veel verschillende vormen, denk hierbij aan een mooie ballonboog bij de ingang, of zwevende ballonnen op de tafels waar u gasten zitten. Er kunnen ook diverse ballonnen aan het plafond bevestigd worden, terwijl we bij bruiloften vaak gevraagd worden om de vloer te bedekken met een zee aan ballonnen. En welke volwassene heeft nou geen kind in zich dat nog steeds graag met een ballon speelt?