Koffietafel of condoleance

Koffietafel TilburgEen sterfgeval is een zeer nare ervaring waar helaas veel werk bij komt kijken. Naast de koffietafel moeten nabestaanden vaak veel papierwerk regelen, documenten opvragen en invullen en een waardig afscheid organiseren. Aangezien u vast meer aan uw hoofd heeft dan het organiseren van een koffietafel, nemen wij deze zorg u graag uit handen.

Het organiseren van een koffietafel of grotere gelegenheid is iets dat wij graag met u bespreken. U hoeft zich niet druk te maken om het regelen van lunch, eventuele muziek of andere voorzieningen. Wij bespreken met u uw wensen voor de gelegenheid en kunnen duidelijk aangeven wat wij u kunnen bieden en wat de prijzen hiervan zijn. Omdat wij op zeer korte termijn kunnen schakelen zijn we flexibel en kunnen we inspelen op uw wensen. Op de dag zelf heeft u geen zorgen. Als u onze prijzen hoort dan weet u al snel dat wij een juiste keuze zijn. Het verzorgen van lunch of een uitgebreidere catering is uiteraard geheel mogelijk. Onze ervaring met koffietafels zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op het afscheid. Wij zorgen voor de rest.

Een condoleance is vervelend genoeg, wij spelen graag een rol in het verlichten van deze last en gebruiken onze jarenlange ervaring om u te helpen aan een waardige afsluiting. Neem gerust contact met ons op indien u verdere vragen heeft.

De foto’s hieronder geven een indicatie van een koffietafel.