Feestlocatie Berkel-Enschot

IMG_4445Partycentrum Van Opstal Berkel-Enschot is de ideale uitvalsbasis voor het organiseren van een feest. Van Opstal biedt dan ook alle mogelijkheden die u wenst bij het huren van een zaal of het organiseren van een feest. Of u nu kiest voor de kleine zaal of voor de grote zaal, het kan altijd aangekleed worden op de manier die u wenst. En de prijzen? Die blijven aantrekkelijk.

Wilt u een feest organiseren in Berkel-Enschot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beide zalen in Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot hebben een eigen airconditioning, eigen toiletten en een goede licht- en geluidsinstallatie. De catering mag u zelf verzorgen, maar kan, indien gewenst, ook volledig door ons verzorgd worden tegen een zeer scherpe prijs. Bij de prijs is sowieso altijd inbegrepen: het gebruik van tafels, stoelen, glazen, servies en krukken. De parkeermogelijkheden voor het partycentrum zijn gering, maar op korte afstand parkeert u uw auto gratis.

U kunt bij Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot terecht voor het organiseren van workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, koffietafels, verjaardagen, jubilea en nog veel meer. Door ruim 50 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat uw feest bij Partycentrum Van Opstal Tilburg in zeer goede handen is.

Heeft u hulp of advies nodig bij een feest organiseren? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tijdens een zaalbezichting vertellen waar u op moet letten.

Kijk voor meer informatie op de grote zaal of de kleine zaal. De prijslijst vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen

Voor elk feest trekken wij alles uit de kast, groot of klein. Dat is de Brabantse mentaliteit: alles voor gezelligheid. Dit heeft als resultaat dat onze klanten gek op ons zijn. Maar u hoeft ons woord niet te geloven, wij laten de reviews op Google voor zichzelf spreken: Bekijk ons profiel op Google.

Ventilatie in verband met Corona

Met trots mogen wij zeggen dat onze ventilatiesystemen ruimschoots voldoen aan de minimaal gestelde eisen voor publieke ruimtes. Hieronder kunt u het ventilatierapport inzien en teruglezen dat wij meer capaciteit beschikbaar hebben dan de minimale norm is.

Ventilatierapport Berkel-Enschot
Ventilatierapport Berkel-Enschot

Ventilatieschema locatie Berkel-Enschot
Ventilatieschema locatie Berkel-Enschot