Feestlocatie Tilburg

IMG_5128Partycentrum Van Opstal Tilburg is de ideale feestlocatie voor het goedkoop geven van een feest in Tilburg. Van Opstal biedt dan ook alle mogelijkheden die u wenst bij het huren van een zaal. Of u nu kiest voor de kleine zaal of voor de grote zaal, elke feestlocatie kan aangekleed worden op de manier die u wenst. En de prijzen? Die blijven aantrekkelijk.

Diverse feestlocaties in Tilburg

Beide feestzalen in Partycentrum van Opstal Tilburg hebben een eigen airconditioning, eigen toiletten en een goede licht en geluidsinstallatie. De catering mag u zelf verzorgen, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheden die wij, tegen een scherpe prijs, bieden. Sowieso zijn bij de prijs altijd het volgende inbegrepen: tafels, stoelen, glazen, servies en krukken. De parkeermogelijkheden voor het partycentrum zijn gering, maar op loopafstand parkeert u uw auto gratis op bijvoorbeeld het Besterdplein.

U kunt bij feestlocatie van Opstal in Tilburg terecht voor workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, koffietafels, verjaardagen, jubilea en nog veel meer. Door ruim 50 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat uw feest bij Partycentrum Van Opstal Tilburg in zeer goede handen is.

Kijk voor meer informatie op de grote zaal of de kleine zaal. De prijslijst vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen

Voor elk feest trekken wij alles uit de kast, groot of klein. Dat is de Brabantse mentaliteit: alles voor gezelligheid. Dit heeft als resultaat dat onze klanten gek op ons zijn. Maar u hoeft ons woord niet te geloven, wij laten de reviews op Google voor zichzelf spreken: Bekijk ons profiel op Google.

Ventilatie in verband met Corona

Met trots mogen wij zeggen dat onze ventilatiesystemen ruimschoots voldoen aan de minimaal gestelde eisen voor publieke ruimtes. Hieronder kunt u het ventilatierapport inzien en teruglezen dat wij meer capaciteit beschikbaar hebben dan de minimale norm is.

Ventilatierapport Tilburg
Ventilatierapport Tilburg