Trouwfeest en bruiloft

15-5-2912141132-ChampagnezonderalcoholBent u op zoek naar een mooie trouwlocatie voor uw bruiloft? Onze locatie leent zich uitstekend voor het invullen van de mooiste dag uit uw leven. Een dag die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gevuld is met passie, emotie, magie en dankzij ons ook dans, plezier en gelach. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden die wij bieden en de wensen die u heeft. Wij kunnen onze jarenlange ervaring zelfs gebruiken om u te helpen bij het maken van keuzes, of tips voor dingen die u misschien vergeten bent. Omdat wij een erkende trouwlocatie zijn, kunt u de gehele dag (inclusief de ceremonie) bij ons vieren.

De diversiteit van onze feestzalen in Tilburg of Berkel-Enschot maakt het mogelijk om samen met u te besluiten welke ambiance het best past bij uw gelegenheid. U zult ontdekken dat onze prijzen onverslaanbaar zijn.

Zorgen maken hoeft niet meer. Wij kunnen het feest geheel voor u verzorgen. Van entertainment, drank, personeel, catering, licht en geluid en nog veel meer. Wij bespreken met u de mogelijkheden en kunnen vooraf duidelijk aangeven wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het enige dat u op de bewuste nog hoeft te doen is genieten van ieder moment. Uw mooiste dag van uw leven in goede handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan horen wij graag van u. U kunt een mailtje sturen via de contact pagina. De koffie staat klaar!

De foto’s hieronder geven u een kleine indruk van diverse manieren van aankleding die mogelijk is: