Zaal verhuur Tilburg

Natuurlijk hoeft u het feest of de catering niet volledig uit handen te geven wanneer u een feest wil geven bij Partycentrum van Opstal. U kunt dit ook zelf in de hand nemen en houden met zaal verhuur in Tilburg. Dit betekent dat u zelf de inkoop doet en zorgt dat uw eigen catering aanwezig is, en uw eigen drank. Verder regelt u zelf het personeel en zorgt u voor het drinken dat geschonken wordt. Ook de versiering doet u volledig zelf. Er is enorm veel mogelijk, dus informeer naar de mogelijkheden van zaal verhuur in Tilburg.
Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering (indien u dit wilt), uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan.

Zaal huren in Tilburg

Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest. De grote zaal leent zich uitstekend voor grote feesten van 100 tot 450 man, terwijl de kleine zaal zich juist uitstekend leent voor de kleinere feesten van 50 tot 120 man. Beide zalen zijn voorzien van alle nodige apparatuur, maar het is toch raadzaam om duidelijk uw wensen kenbaar te maken. Mocht u iets nodig hebben dat wij niet hebben dan kunnen wij dit direct aangeven.

Uiteraard staat er altijd iemand klaar voor u. In de zaal is tijdens het gehele feest iemand van ons team aanwezig. Wij begeleiden dan ‘uw personeel’ en helpen indien nodig. Houdt er wel rekening mee dat de keuken NIET gebruikt kan worden bij zaal verhuur. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van de oven en magnetron die aanwezig zijn (deze worden dan in de ruimte met het buffet geplaatst). Het serviesgoed en het afwassen verzorgen wij nog steeds voor u.

Niet alleen zaalverhuur

Naast het gebruik van onze zalen en onze bar, onze geluidinstallatie en onze verlichting heeft u ook vrije beschikking over stoelen, borden, bestek, zittafels, staantafels en diverse schaaltjes en bakjes. Dit zit allemaal in onze concurrerende prijs inbegrepen.

U kunt direct online en gratis uw offerte berekenen om te weten wat zaal verhuur met eigen catering en/of eigen drank bij ons gaat kosten.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op. Wees er op tijd bij, want de beschikbare datums worden snel gevuld.

Tilburg

 
 
 

IMG_5130Grote zaal
110 tot 450 personen
 
 
 
Prijs op aanvraag
Uur extra: € 125,-

 
 
 
 
 
 

IMG_5093Kleine zaal
30 tot 110 personen
 
 
 
Prijs op aanvraag
Uur extra: € 75,-